Δημοτικό Σχολείο ΑΦΥΤΟΥ

 

+menu-

header image

…κλείνοντας την θητεία μου στο Δ.Σ. Αφύτου

Σύμφωνα με τις οριστικές τοποθετήσεις των Διευθυντών σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής που ανακοινώθηκαν σήμερα 28 Ιουνίου 2017 , οριστικά τοποθετούμαι Διευθυντής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Τρίγλιας.

Αυτά τα 6 χρόνια που ήμουν Δ/ντης στο Δημοτικό Σχολείο Αφύτου προσπάθησα με υπευθυνότητα και εντιμότητα να δημιουργήσω τις συνθήκες – όσο βέβαια μου το επέτρεπαν οι οικονομικές , κτιριακές κ.α.  καταστάσεις – για ένα σχολικό περιβάλλον ευχάριστο ,δημιουργικό , πλούσιο σε μαθησιακά εργαλεία , υγιεινό και ασφαλές.

Προσπάθησα ο Σύλλογος Διδασκόντων να λειτουργεί με υπευθυνότητα , δημοκρατικά , με αλληλοσεβασμό και πνεύμα δικαιοσύνης.

Προσπάθησα οι μαθητές και οι μαθήτριες να έχουν ευκαιρίες για μια πολύπλευρη ανάπτυξη του πνεύματος και του σώματος και να νοιώθουν ικανοποίηση φεύγοντας από το σχολείο.

Προσπάθησα να έχω μια θετική και δημιουργική συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και με τους γονείς γενικά , αλλά και με όλους τους Συλλόγους και τους φορείς της κοινωνίας της Αφύτου.

Προσπάθησα να υπάρχει ένα ήρεμο και ευχάριστο κλίμα στο σχολείο .

Αν τα κατάφερα, και ότι κατάφερα το αφήνω στην δική σας κρίση, εγώ νοιώθω ικανοποιημένος για το έργο μου και σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλους εσάς που ήσασταν συμπαραστάτες στις προσπάθειές μου , που ήσασταν κοντά στο σχολείο κάνοντας το καλύτερο για τα παιδιά της Αφύτου.

Εύχομαι θετική και δημιουργική συνεργασία και με την νέα Διευθύντρια του Δ.Σ. Αφύτου περιβάλλοντάς την με την αποδοχή και τον σεβασμό που της αξίζουν.

Σας ευχαριστώ !!!

Νίκος Προδρόμου     

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

 

Comments are closed.